Donna Ares 16. aprila u Zetri: Pobjeći ću malo na veliku scenu, a onda na devetu kemoterapiju

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Azra Kolaković alias Donna Ares priprema se za koncert u borbi protiv raka “Donna Ares i prijatelji”, koji će se održati u Zetri 16. aprila, a ovih dana ima bezbroj poziva za gostovanje kako bi najavila sve ono što će posjetioci moći vidjeti, piše bh. novinska agencija Patria.

Teška bolest ovu hrabru Bišćanku natjerala je na najtežu borbu, borbu za život. 

– Puno pozdrava za sve moje prijatelje i one koji me prate!! Teško ide šminkanje bez trepavica i obrva, ali ipak mi ide. Ovih dana se oporavljam, čuvam energiju i glas, povremeno iz duksa “uletim” u neku finu robicu, ali to je uglavnom ako snimam emisije! Tako i danas! Polako dolazim sebi!!!!! Ali riba nikako da se riješim … Noge, tj. stopala bole li bole.. Od fine štikle nema ništa .. još dugo, ali zato su marte spremne! Neka ih!! Malo sam se raspričala, nisam odavno. I slaba jača sam –  poručila je Donna.

Ona je kazala i da će ovo zapravo biti njen prvi ozbiljni koncert u Sarajevu.

– Konačno, pobjeći ću malo na veliku scenu i onda opet u duks i bolnicu na devetu kemoterapiju. Iako se još nije desilo osjećam da će to biti za mene najbolji dan u ovoj godini bez konkurencije – napisala je Donna.

nap.ba