Portal 072info

Donna Ares: Neću dozvoliti da me ovo saznanje pokoleba, bilo je i gorih dana!

Nakon što je u petak zbunila fanove statusom na Facebooku, nakon kojeg su mnogi zaključili da se karcinom vratio, Donna Ares danas se konačno oglasila i potvrdila da se i dalje bori, te da je podvrgnuta novim pretragama.

“Tačno je da sam na novim pretragama, borim se i dalje na svoj način. Isčekujemo nalaze, nadam se najboljem, ili makar najblažem. Moja me hrabrost nije napustila! Mada sam osjetila kako u tom trenutku saznanja moje tijelo obuzima nekakav negativan osjećaj, tačnije strah, brzo sam ga razbila i neću da mislim unaprijed nista! Neću dozvoliti da me ovo saznanje pokoleba, bilo je i gorih dana! Dokle god nismo došli do hemoterapije, dobro je! Rak u pravom smislu te riječi. Hemoterapija je najteže, najriskantnije i najgore iskustvo, sve ostalo je u poređenju s tim podnošljivo, zato ide život, al’ idem i ja! Dalje!”, napisala je pjevačica na Facebooku.

Donna je najavila i svoj nastup na dvodnevnoj manifestaciji “Stafet for livet” u Danskoj, gdje će nastupiti i ispričati svoju priču, pišeSource“…

Podijelite članak