Portal 072info

DONNA ARES PRIZNALA: “Zdravstveno stanje mi ne dozvoljava, više nemam namjeru pjevati kao prije…”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon kratkog godišnjeg odmora Donna Ares, koja se od oktobra 2014. godine hrabro bori s karcinomom, nastavlja s novim terapijama na Odjelu radiologije u Sarajevu.

I kroz najteže trenutke optimistična Bišćanka nikad nije gubila nadu i prestala vjerovati u to da će se oporaviti. Utjehu je pronalazila u pisanju knjige “Soba za nikoga”, koju je posvetila svima onima koji su se nalazili u istoj ili sličnoj situaciji kao ona. Svih tih mjeseci dok je knjiga nastajala, Ares je u svoja četiri zida tražila riječi ohrabrenja koje je prenosila na papir. Knjiga je konačno finalizirana, a Donna, kako kaže, presretna.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

–Knjiga je ludnica. Totalno neočekivano. Ozbiljna je, kvalitetna i, mogu reći, pravo književno djelo. Znala sam da znam pisati, ali ovo mi je najveći uspjeh. Moj lični umjetnički domet, sudeći prema komentarima kompetentnih ljudi koji su čitali dijelove ili većinu – kazala je Donna Ares.

Osim što se u narednom periodu namjerava više posvetiti zdravlju i promociji knjige, otkrila je da se više ne namjerava baviti pjevanjem.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Naravno, Donna Ares će svakako pjevati i snimati, ali ne više kao prije, jer mi zdravlje to ne dozvoljava. Ozbiljni koncerti poput Zetre dolaze u obzir, ali zabave više ne – priznala nam je te dodala da se sa suprugom Džavidom Ljubovcijem potpuno preselila u Sarajevo, piše Doznajemo.

Trenutno ide na zračenje i svaki dan je, kako kaže, očekuju nove terapije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Pišući knjigu, potpuno sam zaboravila na nastavak terapije. Trenutno mirujem i ne mrdam nikuda. Ubrzo slijedi promocija, a naravno, potrudit ću se da možda snimim i videospot za pjesmu “Suze moje plaču za oboje” – kazala je Ares.

Knjiga “Soba za nikoga” svjetlo dana treba prema planu ugledati u desetom mjesecu, na dan njenog dolaska u bolnicu i početak borbe s opakom bolešću.

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6