Portal 072info

Donna Ares se ne može naviknuti na kosu: Treća sedmica zračenja, ja sve bolje

Pjevačica je priznala da joj je lakše bilo naviknuti se da nema kosu nego da je ponovo ima, ali čvrsto vjeruje da nova nikada više neće otići.

Dona Ares, koja se hrabro bori da pobijedi karcinom, uprskos teškoj bolesti nikad nije skinula osmjeh s lica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

No, ovih dana ima i razloga za smijeh. Prvo i najbitnije nalazi su joj više nego zadovoljavajući, a drugo i njena kosa je počela da raste, nakon što joj je opala zbog kemoterapija koje prima.

S obzirom na to da je od početka svoje zdravstvene probleme podijelila sa svojim prijateljima i fanovima, koji su joj savjetima pomogli da ne posustaje, ona se i sada pohvalila na društvenim mrežama da se mnogo bolje osjeća.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Gdje sam to krenula, a nisam se zalizala?! Gdje ću bez frizure, imam malu, malenu kosicu, rijetku, ali slatku, od nekoliko milimetara. Danas izložba, pa kemoterapija. Lakše se navići da nemaš kosu nego da ponovo imaš! Nadam se da ova više nikada otići neće. Treća sedmica zračenja, ja sve bolje. Hvala Bogu! Trepavice rastu. Idemo dalje – napisala je pjevačica uz fotografiju koju je postavila.

Nedugo zatim pjevačica je postavila i katalog frizura, a njeni fanovi će joj pomoći koju od njih da izabere.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Hm?? Kakva ludnica!!!! Ona raste, a u šta će izrasti tj. kakvu frizuru pojma nemam! Moram priznati jedino da sam se odvikla od kose, ali ona raste i sve je gušća!!! Kad to buknee jedan dan … A ovo je katalog frizura…

Uskoro nas čeka i promocija knjige „Soba za nikoga”, koja je upravo nastala u bolničkoj postelji u kojoj se borila kako s rakom tako i sama sa sobom. Upravo na tih nekoliko stranica pjevačica će opisati svoje dane provedene u toj sobi od saznanja da boluje od raka a onda i kako ga „potući”. Želja joj je da upravo ta knjiga, koju ona više naziva priručnikom, pomogne svima koji se nađu u ovakvoj ili sličnoj situaciji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

bh-index.com

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME