DOPISIVANJE SA TIJANOM AJFON DOVELO DO KRIZE U BRAKU: Dalila i Dejan Dragojević stavili sve karte na sto

2744559 screenshot 15 ff 750x493 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na samom startu emisije, Dejan Dragojević se izvinio Dalili Dragojević zato što joj je juče u toku dana dva puta rekao “Mrš” i time podigao velike ovacije za crnim stolom.U sinoćnoj emisiji, Dejan i Dalila su gledaocima iznijeli sve karte na sto i time započeli krah njihovog odnosa.
Neću tako gledati. Mislila sam da je ono što je jutros pričao bilo iskreno. Danas sam razgovarala sa Mikijem i shvatila sam da priča istinu, to nije to. Sandra je komentarisala da je koletaralna šteta, rekla je svoje mišljenje, ja to poštujem. Ne znam što je ušao sa njom u vezu. On je izjavio da to gaji od prvog dana, meni nije to pokazao ni na jedan mogući način, do jutros. Od Cara sam prvi put čula da je zaljubljen jutros, kad se napio – rekla je Dalila.

ČITAJ JOŠ:  Šta će joj babo Huso reći na ovo: Dalila Dragojević objavila spot i pjesmu s drugaricom

Odmah za tim je usleo pravi haos u Bijeloj kući kada je Dalila ustala i progovorila o svim problemima koje su uzdrmali njihov brak pre ulaska u “Zadrugu 5”. Naime, Dalila je otkrila da se Dejan dopisivao sa Tijanom Ajfon i iznijela sve detalje tog događaja.

-Uradio je nešto što nije trebao da uradi. Prešla sam preko toga, ali me i dalje kopka i i dalje će me kopkati. Ne bih da pričam o tome, ali kad pomenem tu situaciju on se smije, njemu je to smiješno. Bila je to situacija gde sam prsla skroz, tražila sam mu da mi nešto pokaže, on mi je vrzmao, pa kad je vidio da sam odlijepila skroz, rekao mi je da nema to i da je obrisao. Rekao mi je da griješim, da on ništa loše nije mislio. Ostalo me je da me kopka. Bila je i ta druga situacija, kad se on pojavio u posjeti u rijalitiju bez burme, pitala sam ga gdje ti je burma, on se smejao i okolišao, ali je bio bez burme. Kad sam izašla, rekao mi je da je burmu izgubio na Ušću na parkingu, pa je kupio novu. To su mi ostale dvije nerazjašnjene situacije koje i dan danas mu prebacujem. Prva situacija je bila sa Tijanom Ajfon, gdje je ona došla u kuću i prenijela mi da me voli i da me čeka. Ja sam to shvatila kao pozdravio me je. Poslije kad sam ostala nasamo, kako je on mene mogao da pozdravi preko nje, znači čuli su se. Prvo što sam ga pitala je kad se čuo sa Tijanom. On mi je rekao da je iskoristio priliku da preko nje mene pozdravi. Nije želio da pokaže poruke u emisiji. Rekao mi je da sam sve pogrešno protumačila. Nije imao te poruke, nikada mi nije ni te skrinšotove pokazao, sve poruke je obrisao – rekla je Dragojevićka.

ČITAJ JOŠ:  Hana Hadžiavdagić glavna tema Zadruge: Nazivaju je...

-Stvar je bila takva da Dalila i Tijana nisu u dobrim odnosima. Stigla mi je poruka na Instagramu od Tijane da treba da bude voditeljica tamo i pitala me da li hoću da prenese nešto Dalili. Rekao sam joj šta da prenese, ona me je onda pitala šta radim. Odgovorio sam joj da gledam film – objasnio je Dejan.

GODISNJICA
MARKETING