Dopustila maloljetnoj kćerki estetske operacije: ‘Majka iz pakla’ ponovo na meti komentara

Jedna od najpoznatijih manekenki, ali i najljepša žena na svijetu, barem tako tvrde stručnjaci, Bella Hadid iznenadila je javnost nakon što je u intervjuu za Vogue otkrila kako je nos operirala sa samo 14 godina.

Danas joj je, kako kaže, žao što se podvrgnula estetskom zahvatu kojim se ‘odrekla’ nosa svojih predaka i dobila potpuno novi izgled. “Žao mi je što nisam zadržala nos svojih predaka. Mislim da bih se dosad naviknula na njega”, prokomentirala je 25-godišnja manekenka.

Njen intervjuu izazvao je žustru raspravu na društvenim mrežama. Većina se složila kako 14-godišnjakinja djevojčica još uvijek ne shvaća ozbiljnost takvog zahvata u toj dobi, naravno kada je riječ o estetskom, a ne zdravstvenom problemu, dok glavnu riječ treba voditi roditelj.Yolanda Hadid slammed for allowing Bella to get a nose job at 14 - Trend  Fool

Bella prije operacije

Mnogi su osudili ponašanje Belline majke Yolande koja, sudeći po komentarima, nije samo dopustila kćerki estetsku korekciju već ju je i nagovorila. ‘Još jedan dokaz da ovu ženu treba strpati u ludnicu. Spremna je na sve samo da njena djeca budu slavna, pa čak i uništiti ih”, samo su neki od komentara.

No, majka iz pakla jednako se strogo ponašala i prema Bellinoj sestri, manekenki Gigi Hadid. Koliko je daleko išla dokazuju izjave bliskih prijatelja, primjerice, zabranila je djeci igranje odbojke jer će biti, kako kaže, ‘previše mišićave’. ”Odbojka je vrlo muževan sport. Manekenstvo je ipak jako ženstveno”, rekla je Yolanda svojedobno.

Iako je tada maloljetnoj Gigi nedostajao sport i ekipa s odbojke, Yolanda svojoj kćerki nije dopustila povratak na trening.

”Ona mora početi graditi tu karijeru, a to ponekad znači da se moramo odreći nekih stvari koje volimo raditi. Te cure treniraju po četiri sata poslije škole pa su im i tijela velika i nabildana. A i osim toga, one jedu kao muškarci! Želim da se Gigi razvije kao žena”, pričala je, kako kažu, ”majka iz pakla”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE