Došao da ih hapsi pa im kupio hranu za božićnu večeru

20210103184721 639498

Američki policajac koji je pozvan da uhapsi porodicu osumnjičenu za krađu iz radnje, umjesto toga im je kupio hranu kako bi mogli da imaju pristojnu božićnu večeru.

Mat Lima pozvan je prošlog mjeseca u prodavnicu hrane u Somersetu, u Masačusetsu, navodi se u policijskom saopštenju, prenosi BBC.

Prijavljeno je da dvije žene nisu skenirale sve svoje namirnice. Kada su ih ispitivali, porodica je rekla da su zapali u tešku situaciju i da ne mogu da priušte da plate svu hranu, a željele su da djeci priušte božićnu večeru.

Lima im je napisao prekršajnu kaznu, ali nije podigao optužnicu jer je sve neplaćeno bilo za ishranu, saopštila je policija.

Potom im je kupio poklon kartice u vrijednosti od 250 dolara od svog novca kako bi žene i njihovo dvoje djece mogli da kupe hranu za božićnu večeru u drugoj radnji istog lanca.

Copy

“Dvoje djjece sa ženama podsetilo me je na moju djecu, pa sam morao da im pomognem”, rekao je policajac Lima.

“Samo sam učinio ono što sam smatrao ispravnim. Ne radi se o meni, samo sam pokušao da se stavim u kožu te porodice i pokažem malo empatije”, dodao je policajac.

Prethodni članakAganović objasnio: Šta paraplegičarima znače automobili koje dobiju od Vlade FBiH i da li su ih svi dobili
Sljedeći članakArena Sport: Telemach nije odlučio produžiti ugovor iako cijena nije promijenjena