DOŠLO JE DO RAZLAZA U MIŠLJENJU: Mahir Mulalić o krahu veze

150fcd11ec806007f277f950ae4dbc4eefc921fc 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mahir Mulalić od prvog pojavljivanja na velikoj sceni i pred kamerama postao je miljenik djevojaka, te je mnoge intrigirao njegov ljubavni život.

Mahir je neko ko svoju karijeru želi da gradi isključivo na dobrim pjesmama, a privatni život se trudi da što manje eksponira.

Svi mi vodimo neke svoje živote, šta ja radim u četiri zida i da li se viđam sa ovom ili sa onom djevojkom to je nešto što mene treba da zanima… Odgojen sam tako da ne gradim sebe kroz neke skandale. Na početku kada sam tek dobio medijsku pažnju bio sam zbunjen, ali vremenom sam se navikao na to i opustio sam se maksimalno. Ja sam uvijek opušten i otvoren, ali u tom trenutku sam bio zbunjen – rekao je Mahir i otkrio kakvu djevojku priželjkuje:

ČITAJ JOŠ:  GILE HVALI MAHIRA MULALIĆA: Za njega neće biti problema

–Svi mi volimo kada vodimo dublje razgovore. Neko sam ko u vezi želi da vidi djevojku koja hoće da radi na sebi, koja je svjesna sebe i da zajedno gledamo u budućnost. Nekada dođe do razlaza u mišljenju i nastavi se svojim putem, to mi se i desilo sa bivšom devojkom, ali Bože moj… Djevojke su jako čudne, sjećam se i dok sam bio u vezi i tada je bilo interesovanja, tada sam nastupao, sve zavisi od djevojke do djevojke– rekao je.

ČITAJ JOŠ:  Pobjednik "Zvezda Granda" radi kao moler?
GODISNJICA
MARKETING