Portal 072info

DOŽIVI LJETO UZ 072INFO: Rashladite se i ove godine uz naš portal i zeničke bazene!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zenički otvoreni bazeni u Crkvicama bi, kako je jučer za naš portal izjavio v.d. direktora Alem Hadžibegović, trebali početi sa radom u petak, 13. juna. Pored dosadašnjih aktivnosti u kojima su uživali posjetioci gradskih bazena, ove godine očekuju se inovacije poput noćnog kupanja i koncerata koje nadležni imaju u planu.

Kako je javnost od ranije upoznata, uredništvo portala je prethodnih godina plasirao projekat “Doživi ljeto uz 072info” koji ima za cilj prirediti dosta interesantnog sadržaja i nagrada koje su u vezi sa sezonom kupanja na zeničkim bazenima. Tako će i ove sezone ovaj projekat doživjeti svoju treću godinu uspješnog realizovanja, pa će naši čitatelji svaki dan moći osvojiti besplatnu ulaznicu na bazene.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pored besplatnih ulaznica, jedinstvenih fotogalerija, servisnih informacija koje su u vezi sa ispravnosti vode na zeničkim bazenima, naše čitatelje očekuje i niz drugih iznenađenja koje ćemo uskoro otkriti. Ono što se do sada pokazalo naročito interesantno svim Zeničanima i Zeničankama jeste nagradna igra, a koju smo u saradnji sa J.P. Za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica uspjeli obezbijediti i ove godine.

Tako će naši čitatelji ovog ljeta moći uživati u člancima na našem portalu i besplatno se osvježiti na zeničkim bazenima koji su pravi spas i bijeg od vrućina koje nam dolaze.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Svaki dan, portal 072info na svojoj Facebook stranici objavi plakat (fotografiju), a sve što je neophodno da uradite kako biste učestvovali u nagradnoj igri “DOŽIVI LJETO UZ 072INFO” je slijedeće:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

1. Izvršite podjelu objavljene fotografije na Vašem Facebook profilu, 
2. U postavkama podjele fotografije izabrati opciju privatnosti: PUBLIC – JAVNO

* U nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo Facebook članovi portala 072info

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon što ste obavili dva navedena koraka koji vas vode do učešća u nagradnoj igri, ostaje vam da sačekate 23.00 sata, kada nasumičnim izborom proglašavamo imena sretnih dobitnika nagradne igre.

Po objavljivanju imena, dobitnika nagradne igre pozivamo da nam se jave porukom na našoj Facebook stranici kako bismo ih upoznali sa načinom preuzimanja ulaznice. Napominjemo kako je ulaznica GRATIS, tako da je svaka prodaja ulaznice zabranjena!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
 
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)