DOŽIVJELA ŠOK Zeničanku zaboravili pa zaključali u Gradskoj biblioteci 

Foto: Avaz.ba
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

​Nesvakidašnji događaj zabilježen je u Gradskoj biblioteci Zenica, nakon što je Zeničanka, čiji je identitet poznat našoj redakciji, doživjela neugodno iznenađenje, piše Avaz.ba.
Ona će, zasigurno, zauvijek pamtiti pripremu svog magistarskog rada budući da je ostala zaključana i zaboravljena u prostoru čitaonice zeničke biblioteke.

Naime, nakon što se približio kraj radnog vremena biblioteke, uposlenica je uredno obavijestila prisutne u čitaonici da se za pet minuta završava radno vrijeme te da polako napuste biblioteku.

Dok je završila sa čitanjem i spremanjem materijala, na izlazu iz biblioteke doživjela je pravi šok.

– Izašla sam čim sam spremila stvari, ali tada već nikoga nije bilo. Nije mi jasno kako je za nekoliko minuta mogla da se zatvori čitaona, a da niko ne provjeri ima li još neko u prostorijama – priča za Avaz.ba Zeničanka.
Pravo iznenađenje doživjela je u trenutku kada je pokušala otvoriti vrata, budući da se odmah aktivirao alram. – Tek tada sam zapravo shvatila da sam ostala zaključana u biblioteci. Ubrzo su stigli radnici iz osiguranja, a potom je kontaktirana radnica biblioteke – prepričava nam svojw neugodno iskustvo buduća magistrica.

Nakon pola sata čekanja, konačno se pojavila radnica biblioteke koja je okončala agoniju i otključala vrata da nesretna djevojka izađe.

Ovaj nesvakidašnji događaj izazvao je pažnju prolaznika, koji su cjelokupno dešavanje posmatrali s čuđenjem.

D. PAŠALIĆ/Avaz.ba

GODISNJICA
MARKETING