Portal 072info

Dragan Čović: Malo smo ljuti na odluku Hrvatske

1584551016 dragan covic negativan na virus korona
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dragan Čović se u svom govoru na obljetnici osvrnuo na pandemiju koronavirusa i najnovije poruke iz Republike Hrvatske.

”Malo se ljutimo kad nam dođe poruka iz Hrvatske pa je dočekamo na različite načine jer je nas upravo ograničavanje našeg kretanja iscrpilo u prethodna dva ili tri mjeseca psihološki i drugi način”, rekao je predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović prilikom obilježavanja akcije ”Lipanjske zore” u četvrtak u Mostaru.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Čović se u svom govoru na obljetnici osvrnuo na pandemiju koronavirusa i najnovije poruke iz Republike Hrvatske. Ocijenio je kako Hrvati trebaju jasno kazati da su dio hrvatskoga naroda te na jedan mudar način i s jasnom komunikacijom s onima koji donose odluke vrlo brzo djelovati da se te odluke promjene, piše Bljesak.

”Hrvatski narod je jedinstven narod s obje strane ove naše granice i to neće nikakva društvena, i bilo kakva europska i slična granica promijeniti, pa i u ovim iskušenjima nemojmo pasti u napast izljeva osjećanja”, poručio je Čović.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

”Ostanimo zbijenih redova jer ćemo na taj način poslati jasnu poruku i predstavnicima druga dva naroda u BiH, međunarodnim institucijama i braći u Republici Hrvatskoj da je ovo domovina hrvatskoga naroda, na koju smo ponosni i koju želimo organizirati na način da nas predstavljaju legitimni predstavnici u svakom dijelu BiH”, rekao je Čović.

Manifestacije 28. godišnjice ”Lipanjske zore 1992.” trebala je biti završena svečanom akademijom i predstavljanjem knjige “Rat prije rata”, autora Viktora Stojkića, ali je zbog novonastalog stanja vezanog za koronavirus odgođena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 39
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Dragan Čović otkriva: O čemu smo s Vučićem razgovarali u Beogradu

072info.com

Čović: Izetbegovićevi komentari nekorektni

072info.com

Čović: Izetbegović je znao za moj put u Beograd

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6