Dragana i njegovu sestru ubio njegov unuk? Prije toga mu uzeo 20.000 eura

Ovo je 74-godišnji Dragan Manojlović koji je pronađen mrtav zajedno sa svojom sestrom od ujaka 83-godišnjom Zorom Dakić u porodičnoj kući u Zmajevu.

Sumnja se da su oboje ubijeni sekirom, jer su na tijelima nastradalih pronađeni tragovi povreda nastalih upravo od sjekire.

Sumnja se da je dvostruko ubistvo počinio 29-godišnji M.P., koji je ujedno i unuk od stradalog Dragana.

Kako Kurir saznaje ubijeni se bavio poljoprivredom, a juče nije došao na sahranu svoje rođene sestre.

Rodbini je to bilo čudno i alarm da nešto nije u redu. Pozvali su odmah Draganovu kćerku da je pitaju šta je sa njim, zašto se ne javlja i zašto nije bio na sahrani.

Draganova kćerka je sinoć pozvala policiju i rekla da joj se otac ne javlja na telefon, a da živi sam. Policija je oko 23 časa obila kuću i unutra zatekla dva tijela, sa povredama i vidljivim tragovima krvi.

  • Prije par mjeseci Draganu je nestalo iz kuće 20.000 eura. Odmah je posumnjao na unuka. Ušao je u raspravu sa njim. Čak je podnio i krivičnu prijavu protiv njega.

Nakon neviđenog masakra za koji je osumnjičen da ga je počinio najvjerovatnije prije dva dana, on je ukrao automobil i pobjegao. Njegov mobilni telefon je isključen – kaže z Kurir izvor blizak istrazi.

Na ulaznim vratima kuće razbijeno je staklo, pa se pretpostavlja da je osumnjičeni slomio kako bi lakše ušao u kuću sa namjerom da ušutka dedu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE