Dragana Mirković o estetskim operacijama

dragana mirkovic

Dragana Mirković otkrila zašto je odbila ponudu holivudskog glumca Žan-Kloda van Dama i zaigra u njegovom filmu.

– Imam mogućnost i da snimim duet s velikim svjetskim zvijezdama i da se pojavim u filmovima. Žan-Klod van Dam mi je već nudio neke ozbiljne stvari, ali ne želim da zloupotrebljavam ta poznanstva. Nudio mi je da se pojavim u njegovom filmu, kao i da snimimo duet na francuskom, ali ja sam rekla definitivno ne! Njemu to ne treba, on je to zbog mene htio da učini.

Govorila je i o estetskim operacijama:
Ja sam takva kakva jesam, nema sile da se promijenim ako se do sada nisam promijenila. Već mi je vrijeme za estetske korekcije, ali se plašim tih stvari. Ne plašim se same operacije, već se bojim, kada me budu utegli, zategli i pritegli, da više neću biti ja, da moj osmijeh više neće biti moj… U januaru punim 54 godine, odavno mi je bilo vrijeme za korekcije, ali ako mene vole ljudi ovakvu, zašto bih se mijenjala, biću simpatična bakica.

Da li postoji nešto što ne volite na sebi?

– Naravno, kao i svaka žena, uvijek postoji nešto što bih voljela da promijenim. Imam nekoliko kilograma viška, ne volim da budem premršava, a još manje volim to što na kamerama izgledam kao da imam 15 kg viška.

IZVORAlo
Prethodni članakSkrivanju vlasnika nekretnina u RS-u došao kraj
Sljedeći članakGrađani BiH još će pričekati na jedinstveni Covid-pasoš: Odluke još nema, evo šta se čeka