‘Dragi kretenski kradljivče bicikla’, namjerio si se na krivog

“SIROMAŠNI student” Aaron Rush postao je žrtvom kradljivca bicikala. 

A za razliku od mnogih prije njega, koji su se morali zauvijek pozdraviti sa svojim dvokotačnim ljubimcem, postoji velika vjerojatnost da će on svoj dobiti natrag. I to zahvaljujući pismu koje je napisao kradljivcu i u kojem ga je traži da mu bicikl vrati ili će ga posjetiti “najbolji ljudi Njezinog Veličanstva”, misleći pritom na policiju.

Tvrtka Blaze, koja se bavi proizvodnjom bicikala i opreme, objavila je na svojem profilu na Twitteru pismo zakačeno na mjesto s kojeg je Aaronov bicikl ukraden, a koje je naslovljeno “Dragi kretenski kradljivče bicikla”.

U ostatku piše: 

“Odlično! Uspio sam privući tvoju pažnju. 

Pozdrav! Sinoć si mi ukrao bicikl i isprva sam bio ljut zbog toga, ali malo sam se smirio kad sam shvatio da si pokazao svoje lice kameri na mjestu na kojem je bio parkiran. Također, možda to nisi skužio, ali budući da ovo nije prvi put da mi je ukraden bicikl, stavio sam napravu za praćenje u okvir bicikla. Pa, na tvoju žalost, znam gdje živiš. Molim te dragi kradljivče bicikla, nemoj ovo shvatiti kao prijetnju, siguran sam da si imao svoje razloge, a ja samo želim svoj bicikl natrag.

I sve što tražim jest da mi vratiš bicikl do kraja tjedna, s tim ćemo završiti. Ako se to ne dogodi, u posjet će ti doći najbolji Kraljičini ljudi.

U slučaju da si ukrao više bicikala, moj je bio sivi Giant. 

Želim ti ugodan dan!

Siromašni student koji nema novca, ali ima printer koji radi”.

index.hr