Screenshot 3 88
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića javno prozvao ubice i pozvao ih na sučeljavanje na FACE TV. Mog sina je ubila Republika Srpska! Senad: Kako RS može da ubije dijete? Davor: Dodik je sebe identificirao s RS, šta je to onda?!

Ako država BiH postoji, neka pokaže da je jača od entiteta RS i Federacije i riješi ova dva ubistva, Davida i Dženana! Mog sina su ubili Dragan Lukač, Željka Cvijanović, Darko Ćulum, Darko Ilić, Đorđe Rađen, Milorad Dodik, Borković, Kremenović, Karanović, Lepir, Vrećo, Bajić, Kostrešević, Kojdić, Marjanac, Bošnjak!

RS mi je ubio dijete! Odustajanje nije opcija! Nećemo biti slobodni dok sve ubice ne budu procesuirane! Borba ide do kraja! Završit će se borba kad tad! Pozivam vrh MUP RS-a, i vrh Tužilaštva na sučeljavanje! Ako se ne odazovu smatrat ću da su sigurno ubice mog sina Davida! Neka Dodik i Cvijanović potvrde ono što su tvrdili od prvog dana na press konferenciji! Na svakom papiru MUP-a i Tužilaštva stoje potpis i pečat! Svaki papir je dokaz da su upetljani na organizovano ubistvo mog djeteta, i da kriju dokaze!

Dijete su mi nazivali narkomanom, lopovom i samoubicom! Nikad se nisu izvinili! Za sve imam dokaze! Štite ubice! Istraga će dati svoje rezultate! Niste vjerovali Murizu Memiću, vjerujete li mu sad?! Tužilaštvo sada radi svoj posao! Lukač je zločinac, za sve postoje dokazi! Imaju sve dokaze i o jednom i drugom slučaju, čeka se sudski proces! Odluka Ustavnog suda ne može biti odbijena! Politika je umješana i drži šapu! Čim je Tegeltija otišao iz VSTV-a napravljen napredak u slučaju Memić! Dodik i Lukač sve koče! Lukač ima oružanu silu, jači je od Dodika! Montiraju sudske procese, a nikakva istraga se ne vodi! Vjerujem Ifetu Feragetu i dokazima koje posjedujemo! Gdje mi je dijete bilo šest dana i šest noći? Bio je živ, nikad sebi neću oprostiti što ga nisam spasio! Dijete je zadavljeno! Ključni dokazi su bacanje Davidovog donjeg veša! Otkud u Davidovom telefonu slike kuće Đorđa Rađena u ulici Velibora Janjetovića 11, ako smo utvrdili da pljačke nije bilo, odakle predmeti iz te kuće?! Naša borba je čista i ide bez kompromisa! Nema nikakvog kompromisa s ubicama! Nadam se da Gordana Tadić ima moć! Darko Ćulum i Darko Ilić rekli da se drugi i prvi nalaz potpuno poklapaju, a to je moj i Suzanin nalaz, a ne poklapaju se u masu bitnih stvari! Dokažite da postoji država BiH, oni dokazuju da postoji RS i Federacija! Tužilaštvo BiH će imati dovoljno dokaza da pokrene istragu za organizovani kriminal! Muriz i ja ništa nismo slagali Feragetu! Rekao sam Dodiku da je seoska varalica! Misli da mu ne može niko ništa, ali može! Načeo sam ga i dovršit ću i njega i sve one koji su mi ubili sina! Hoću pravdu za svoje dijete! U VSTV-u kao najvećem organu, imali smo harmonikaša, potkovanog Tegeltiju koji je sada pravni savjetnik Dodika, to prikazuje pravo stanje u pravosuđu! Slaviša Krunić mi pomogao da dođem do određenih snimaka! Ako ne zaustavimo, sve će nas pobiti! Pružite meni i Murizu podršku, ovo je borba za bolje sutra, za sigurnost naše djece!