trenutak sjekira
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Svijet / Vijesti
NER FIT

Bez obzira koliko vas ljuti ponašanje drugog vozača na cesti, pametno je ne upustiti se u svađu s njim. Istina je da se svađe između vozača događaju često, a ponekad eskaliraju i postanu prilično ružne.

FIXGEHALT

Ured Šerifa okruga King u državi Washington (SAD) objavio je videozapis koji prikazuje incident koji je započeo nakon što se jedan automobil htio ‘ubaciti’ prije terenca koji je pritom počeo trubiti.

Vozač automobila s montiranom kamerom potom je sišao s autoputa na Ballinger Way izlazu kako bi izbjegao sukob.

Međutim, vozač SUV-a ga je pratio, da bi na kraju prošao pored njega, blokirao cestu te bacio sjekiru na vjetrobransko staklo automobila s montiranom kamerom. Na sreću, niko nije povrijeđen. Na temelju dodatnog videozapisa osumnjičeni je tri dana nakon incidenta identificiran i uhapšen, a čekaju ga ozbiljne optužbe nakon što je pobjegao od službenika okruga Snohomisha.

LIDER

Naime, 47-godišnjaku ovo nije prvi incident, optužen je da je 29. maja urlao i prijetio drugom čovjeku na cesti u Everettu. Uz to, sumnjiči se da je opljačkao trgovinu prije ovog incidenta. Sve u svemu, čekaju ga ozbiljne optužbe, piše Jutarnji.hr.