Drama na liniji Zvornik – Dortmund: Autobusu pukla guma u tunelu u Austriji, 80 putnika…

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na autobuskoj liniji Zvornik – Dortmund, autobusu kompanije “Halilović”, pukla je guma u tunelu u Gracu, saznaje portal “Avaza”. 

Da stvar bude gora, vozači su, kako sazanjemo, u nastojanju da izbjegnu gužvu  utunelu, vozili sa takvom gumom izvan tunela, čime je prouzrokovan još veći kvar jer su uništene poluosovine.

Menadžer prodaje karata ove firme iz Njemačke potvrdio je ove informacije za naš portal.

– Tunel je dug 10 kilometara. Kada su izašli iz tunela, kako su vozili na praznoj gumi, počele su se osovine grijati. To se može svakome desiti. Pukla je guma, i ta guma je uzrokovala probleme – kaže naš sagovornik.

ČITAJ JOŠ:  U dvorištu mu pronašli auto rastavljeno na dijelove, otkriveno da je ukradeno u Sarajevu

Promijenili su gumu, ali poluosovine su otišle.

– Zvali smo drugi bus da preveze putnike. Međutim, upao je u gužvu. I mislim da ih je već pokupio. To se svakome može desiti. Jeste, Bogami. Velika je procedura u tunelu kada stane vozilo. Kad su izašli napravili su tri puta veći kvar. I još veći problem je što je vozač sa praznim busom upao u gužvu – kazao je menadžer prodaje.

Kaže da mu cijeli dan zvoni telefon.

ČITAJ JOŠ:  U dvorištu mu pronašli auto rastavljeno na dijelove, otkriveno da je ukradeno u Sarajevu

– Ja sam se svakom lični izvinio. Znaš kad te nazoe 50 ljudi, onaj ti j*** mater, onaj nako, onaj vako… Nije mi lako, eto – kazao je naš sagovornik.

U autobusu je bilo oko 80 putnika. 

GODISNJICA
MARKETING