DRAMA U BIH: Bacio bombu na komšiju, pa se zatvorio s majkom u kuću

specijalci rs
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U mjestu Turjak na području Bosanske Gradiške u toku je drama nakon što je jedna osoba napala komšiju, bacila ručnu bombu koja srećom nije eksplodirala, a potom se zajedno s majkom zabarikadirala u porodičnu kuću, saznaju “Nezavisne”.

Naime, policiji u Bosanskoj Gradišci sinoć oko 18 sati prijavljeno je da je jedna osoba fizički napala komšiju nakon, te da je tom prilikom u ruci držala ručnu bombu.

“Policijski službenici su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je jedno lice iz mjesta Turjak, prvo verbalno, a potom fizički nasrnulo na komšiju, kojom prilikom je držalo ručnu bombu, a koju je u jednom trenutku bacilo u pravcu oštećenog, ali ista nije eksplodirala”, potvrdila je za “Nezavisne” portparol Policijske uprave Bosanska Gradiška Slobodanka Subotić.

Dodala je da je ova osoba potom pobjegla sa mjesta događaja i zjedno s majkom se zatvorila u porodičnu kuću.

“Na lice mjesta su upućeni službenici PU Bosanska Gradiška i pregovarački tim MUP-a RS kako bi stupili u kontakt s licem i kako bi se predalo”, rekla nam je Subotićeva.

GODISNJICA
MARKETING