Portal 072info

DRAMA U VISOKOM: Razbojnici opljačkali prodavnicu oružja, ukradena neutvrđena količina pištolja!

U Visokom se jutros odvijala prava drama nakon što su još uvijek dvije nepoznate osobe upale u prodavnicu oružja “KM Trade”, odakle su, uz prijetnju oružjem i upotrebu sile, ukrali neutvrđenu količinu pištolja.

Prema zvaničnim informacijama koje smo dobili u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), do razbojništva je došlo jutros oko 9.30 sati kada su naoružani muškarci “upali” u prodavnicu oružja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Policijska stanica Visoko obaviještena je u 9.30 sati da je počinjeno krivično djelo “razbojništvo”. Dvojica naoružanih muškaraca su ušla u prodavnicu, te uz upotrebu fizičke snage i prijetnju oružjem otuđile neutvrđenu količinu oružja – kaže za Avaz.ba dežurni službenik u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Prema prvim, neslužbenim, informacijama, razbojnici su najvjerovatnije otuđili pet pištolja. Odmah nakon dojave o ovom incidentu, policijski službenici su izašli na lice mjesta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako saznajemo, Visoko je okupirano brojnim policijskim ekipama. Blokirane su ulice. Intenzivirano se traga za počiniocima, a sa cjelokupnim slučajem upoznat je i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.

Avaz.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME