DRAMA U ZENICI: Polupao prostorije BHI KF, fizički pokušao nasrnuti na Kenana Uzunovića

SAOPĆENJE BHI KF

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Osnivanjem stranke Bosanskohercegovačka inicijativa – Kasumović Fuad brojni građani naše zemlje konačno su vidjeli spas od korumpiranih i priučenih političara koji iskorištavaju svoje pozicije i najmanje se bore za svoj narod.

U prilog tome govori činjenica da svakodnevno bilježimo sve više aktivnih članova koji dolaze u naše prostorije, pridružuju se članstvu stranke i slijede ideju čovjeka Fuada Kasumovića koji je sam pobijedio osovinu zla – SDA.

Kako to uviđaju i oni koji vode našu zemlju u provaliju, očigledno je kako su usred dana radili “roboti”, koji su iz bijesa jer građani nisu više slijepi pored očiju i ukazuju nam ogromno povjerenje odlučili oštetiti prostorije stranke.

Nosu se tu zaustavili pa je spriječen pokušaj fizičkog napada na Kenana Uzunovića, zamjenika predsjednika BHI-KF. Da stvar bude gora, učinio je to jedan od vjernih simpatizera “zelenih”, što je još jedna potvrda da su svjesni kako gube povjerenje građana, ali i vlast s kojom su nas doveli na dno.

Ovo nije prvi slučaj da se pokuša udariti na jedini ispravni politički projekat u BiH, međutim, ovakve stvari neće ugasiti ogromnu želju da naš grad, kanton i država krenu pravim putem nakon Općih izbora.

Vjerujemo da će nadležni adekvatno sankcionirati nervoznog, očigledno potplaćenog i programiranog “robota” koji stoji iza ovog vandalskog čina i pokušaja fizičkog nasrtaja, a mi nastavljamo još jače i hrabrije na putu do borbe i promjena za bolji život svih građana. Demokratski, iskreno i svim srcem protiv osovine zla.

SAOPĆENJE BHI KF