Dramski studio Ansambl Bosnia Folk osvaja publiku širom Evrope

dram

Poznati zenički dramski studio Ansambl Bosnia Folk, već pune tri godine osvaja srca svih ljubitelja ove umjetnosti, ali i uz to radi punom parom.

Pomenuti studio koji broji 20 talentovanih članova učestvovao je u mnogim manifestacijama, te tako svojim radom i talentom koji posjeduju osvajaju srca publike širom Evrope.

Tokom svojih predstava publika je mogla uvidjeti veliku kreativnost, sposobnost i veliki talenat koji posjeduju ovi mladi ljudi, iako su svi amateri, te time pokazuju koliko vole i uživaju u poslu kojim se bave.

dram2

 Važno je naglasiti da se Ansambl Bosnia Folk predstavljala svojim radom širom Bosne i Hercegovine, te bilježe svoje nastupe i u Sandžaku i to sa predstavom „U Sandžaku je moje srce“, a tim povodom posjetili su i četiri grada: Tutin, Prijepolje, Sjenicu i Novi Pazar.

Pored Sandžaka svoje nastupe bilježe i u Švedskoj, gdje su se predstavili sa velikim brojem skečeva i izvedbom velikog broja sevdalinki, te tako osvajaju publiku širom Bosne i Hercegovine i Evrope.

Važno je naglasiti da su organizovali projekte kao što su Dan zaljubljenih u Shopping centru, kao i tradicionalni defile kroz grad povodom Osmog marta.

 

Prethodni članakMilioni dolara za nevinu osobu koja je provela 23 godine u zatvoru
Sljedeći članakFHMZ: BiH Visoka zagađenja zraka moguća do sredine marta