873x400 2 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 21, 2021 @ 19:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za alo.rs otkrio šta mu najviše smeta kada pišu o njemu i filozofski objasnio da li je istina ono što se piše po medijima da je u vezi sa pjevačicom Tanjom Savić.

NER FIT

Koliko vam smeta pisanje o privatnom životu?

– Da budem iskren, dio svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono šta radim u slobodno vrijeme, čak i dio kućne atmosfere, sa bakom, sa bratovom kćerkicom, to je dio koji u datom trenutku imam želju i emociju da podijelim. To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoljeli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovjek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovjek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska.

Šta je istina u pisanju vezanom za vas i pjevačicu Tanju Savić?

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banjaluke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bežim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli. Takvim jednim posrnućem društva ti klikovi su upravo ono što nas unazađuje jer se piše bilo šta samo zbog čitanosti, a ne zbog pozitivnog efekta koji treba da ostvari. Vrijednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrijednosti koje ja želim da promovišem. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gdje i ja sam spoznam gdje sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja.

LIDER