Draško Stanivuković progovorio o sukobu s Jelenom Trivić: “Meni je savjest čista”

“Moram da ispravim sve koji spominju sukob između Jelene i Draška, za sukob je potrebno dvoje, a ovdje se radi o jednostranom napadu gdje ja apsolutno nisam odgovorio”.

Rekao je ovo gradonačelnik Banje Luke i predsjednik GrO PDP Banja Luka, Draško Stanivuković, gostujući u emisiji Telering na RTRS.

“Možete me pitati 77 puta šta imam da kažem o Jeleni, ništa manje od najboljeg neću reći. Želim joj sve najbolje, želim joj svu sreću”, rekao je on.

On je demantovao navode da nije bio podrška Jeleni tokom kampanje, te istakao da je i ona u kampnji nekoliko puta zahvaljivala njemu na podršci, prenosi Srpskainfo.

“Mogu vam reći kada je bila završna tribina u dvorani Borik, ja sam javno rekao: “Jelena da nije bilo tebe ja danas ne bi bio ovdje i sjedio na poziciji gradonačelnika”, i neću to mišljenje da promijenim niti da mijenjam svoje mišljenje o njoj, jer smatram da prijatelji jednog dana kad prestanu biti prijatelji tajne moraju sačuvati do kraja. Mora postojati kodeks. U politici ono što smo zajedno prošli to je za mene sveto”, rekao je on.

Na pitanje novinara gdje je “puklo” između njih dvoje on je rekao da to treba pitati Jelenu.

“Meni je savjest čista, o meni govore rezultati. Svoje mišljenje ću reći na organima stranke, ne javno jer smatram da se to ne radi javno. Ona danas govoreći o meni više govori o sebi”, rekao je on, dodajući da Jeleni skida kapu za sve što je prošla posljednje vrijeme i da se nada da ga nikada politika neće natjerati da sjedne za tastaturu i napiše sve loše o svojim saborcima.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE