Drljević, najbolji organizator Korona bolnice: Zaboravite više na rukovanje, grljenje, ljubljenje

Podijelite vijest

Mi smo podstanari ,ovim svijetom vladaju bakterije i virusi,u svakom čovjeku je tri kilograma bakterija! Mjere zabrane u Federaciji su ukinute pogrešno !Ovo je strašno,može uništiti svu našu borbu ovih mjeseci! Tu odluku nije donijela struka! Mislim da postoje dva-tri virusa Korone,tip A i tip B,ne znam da li su mutirali ili…mislim da je Korona iz prirode,ono što sigurno znam jeste da je Antrax vještački, virus obavještajaca.

ČITAJ JOŠ:  Zašto su opasne ponovne zaraze koronom

Nikada viruse nećemo pobijediti! Nosite maske,rukavice ne morate. Dezinfekcijom ne ubijate viruse,samo smanjite njihov broj! Postoji više od 2.000 zoonoza,životinjskih virusa,mi se bavimo s njih 100!

Kod nas u Zenici je jednostavno:ko god je zaražen,mora u bolnicu! Nema kućne izolacije,sve oboljele imamo pod kontrolom,na oku,odvojeni su od ostalih bolesnika,u posebnim su objektima i odvojeni su lakši od težih slučajeva! Kina,Amerika i Italija su stradale jer bukvalno nemaju primarnu zaštitu! Kod njih je hitna pomoć i pravo bolnica. Tako su bolnice napunili sa oboljelim koji su zarazili ostale!

ČITAJ JOŠ:  Čelnik WHO-a: Kraj pandemije se nazire, ali nije tako blizu

Da li Vam je neko tražio savjet iz Sarajeva? Nije. Problem Sarajeva je zato što ne postoji koordinacija između bolnica i domova zdravlja a i teže se dolazi do domova. U BiH se struka ne poštuje,u Zenici je struka vodila krizu a ne politika! Zašto je u Srbiji ,i pored radikalnih mjera,ipak najveći broj oboljelih i umrlih? Zato što su zakasnili. Mjere zabrane u Federaciji su ukinute pogrešno!

Ja sam fan vakcina! Imunitet krda je garancija za budućnost,dokazano,zarazi se 70 posto ljudi i ne treba nam vakcina!Više nema keša,zaboravite,kartice su budućnost plaćanja! Infektolozi postoje samo na Balkanu i u Švedskoj!

ČITAJ JOŠ:  Čelnik WHO-a: Kraj pandemije se nazire, ali nije tako blizu

Face.ba


Podijelite vijest