Drogiran vozio automobil, duguje skoro 6.000 maraka kazni: Policija ga uhapsila i oduzela vozilo

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Osoba inicijala O.H. iz Bosanske Krupe uhapšen je na području Novog Grada nakon što je policija zaustavila volksvagen kojim je upravljao pod dejstvom opojnih droga.

Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da je O.H. višestruki povratnik u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje više od 5.900, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

“Zbog počinjenog prekršaja vozač O.H. isključen iz saobraćaja, lišen slobode, te spoveden u službene prostorije Policijske stanice Novi Grad”, rekli sui z PU Prijedor.

Dodaju da je tokom kriminalističke obrade O.H policijskim službenicima dobrovoljno predao jedan zamotuljak u kome se nalazila zelena biljna materija kojim svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto mase 1,08 grama.

“Vozilo je privremeno oduzeto a protiv O.H nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz člana 173. ZOOBS-a  i člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga”, saopšteno je iz prijedorske policije.

ATV

GODISNJICA
MARKETING