Društene mreže gore nakon okršaja Bakira Izetbegovića i Nermina Nikšića

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Nakon izjave lidera SDA Bakira Izetbegovića u kojoj je rekao kako su se predstavnici Osmorke, muslimani, odazvali sastanku u Dodikovoj alkoholnoj destileriji, redaju se reakcije na društvenim mrežama.

-Stjecište je najeminentnijih naučnika i istraživača, gdje se okupljaju najveće patriote BiH…

Fotografija nastala ispred naučno-istraživačkog centra “Motel Barka” Istočno Sarajevo, koji samo slučajno nosi ime motel- restoran! Stjecište je najeminentnijih naučnika i istraživača, gdje se okupljaju najveće patriote BiH, nije u entitetu RS, nema alkohola i zanijetiti se može, stoji sarkastično u jednom komentaru na društvenim mrežama.

Podsjetimo, na izjavu Bakira Izetbegovića u kojoj je rekao kako su se predstavnici Osmorke, muslimani, odazvali sastanku u Dodikovoj alkoholnoj destileriji, redaju se reakcije iz SDP-a na društvenim mrežama.

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić kaže da mu je žao što su povrijedili vjerska osjećanja lidera SDA te poručio da ga neće podsjećati da su se i njih dvojica sastajali u restoranima.

Kaže da Izetbegovića možda boli to što je Dragan Čović izignorisao njegov poziv na burek, a odazvao se na njihov i došao u Konjic.

SDP-ovi federalni parlamentraci Aner Žuljević i Damir Mašić na društvenim mrežama obratili su se lideru SDA podsjećajući ga na to da je i on u mostarskoj vinariji potpisao, kako Mašić navodi, ponižavajući mehanizam koordinacije kojim je ulogu kantona i entiteta izjednačio s državom, piše SB