Družili se Vojin Mijatović i Enis Bešlagić: “Kažu nema Bosne, ima bolan”

Vojiv enis januar2021 PA

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, na svom Facebook profilu je podijelio fotografiju s bh. glumcem Enisom Bešlagićem.

Mijatović je na ovoj društvenoj mreži dodao da je zajednička fotografija s Bešlagićem nastala u Sarajevu, tokom jednom druženja.

Komentar koji je napisao Mijatović oduševio je sve na Facebooku.

“Kažu nema Bosne, ima bolan ima!!!”, napisao je Mijatović na Facebooku.

Mijatović je za Radiosarajevo.ba kazao da je dva dana imao posla u Sarajevu i da je jutros u jednom poznatom kafiću sa Bešlagićem popio kafu. 

Copy
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvojinbg%2Fposts%2F3982706281742118&width=500&show_text=true&height=466&appId

“Družili smo se tek pola sata, jer sam imao obaveza. Već sam krenuo u Banju Luku. I poruka svima koji misle da BiH neće biti – bit će je dok je živih nas Bosanaca”, kazao je Mijatović za naš portal.

Podsjetimo, Vojin Mijatović je bio prvi Banjalučanin u novijoj historiji BiH koji je na Dan državnosti BiH položio cvijeće ispred Vječne vatre.

Njegova izjava koju je dao za portal Radiosarajevo.ba 25. novembra prošle godine, bila nje izuzetno viralna na društvenim mrežama – “100 posto sam Srbin, 101 posto Bosanac”.

“Neko mi sinoć reče da ću biti danas prvi Banjalučanin koji poslije rata polaže cvijeće ispred Večne vatre na današnji dan. Ako je tako, ponosan sam jer ZAVNOBIH je zakletva mog Dragutina i Dušana i zakletva moja. Ja sam isti kao i moji djedovi, neka se menja ko želi, ja neću i ne mogu jer izdao bih sebe! 100 posto sam Srbin, a 101 posto Bosanac i Hercegovac. Imam pravo na to, ponosan sam na to! Neka večno zivi naša domovina Bosna i Hercegovina, slobodna i zbratimljena! Svim građanima Bosne i Hercegovine želim sretan Dan državnosti!”, kazao nam je tada Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH.

🇧🇦Kazu nema Bosne, ima bolan ima!!!

Objavljuje Vojin MijatovicPetak, 22. siječnja 2021.

Radiosarajevo

Prethodni članakU 804 mjesta u BiH ne živi niti jedan maloljetnik
Sljedeći članakŠvedska: Hiljadu ljudi dobilo vakcinu koja se prevozila na preniskoj temperatur…