Portal 072info

Držali se do kraja: Preminuli u razmaku od 36 sati

smrt3

Tužna ljubavna priča stiže nam iz Amerike. Floreen je završila u bolnici, a njen suprug zbog također zdravstvenih problem, završio je u drugoj bolnici. Voljeli su se mnogo, a njihova velika ljubav trajala je u braku punih 60 godina, te su tako doktori odlučili da ih stave u istu sobu u istoj bolnici, kada su saznali da se nalaze u različitim bolnicama.

Floreen Hale je morala na liječenje, te je u bolnicu došla 7. februara, a nakon toga u istu bolnicu primljen je i njen suprug Ed s kojim je u braku 60 godina.

On je u bolnici bio smješten u njenoj sobi na krevetu koji je bio napravljen da se njih dvoje i dalje mogu držati zajedno, do kraja.

Floreen je preminula malo nakon što su je u bolnicu doveli, a samo 36 sati kasnije preminuo je i Ed.

Njihova kćer Renee ispričala je medijima kako su njeni roditelji u dva dana razlike završili u dvije različite bolnice. Kako joj je otac bio preslab da ga prevezu u drugu bolnicu vozilom Hitne pomoći, liječnici su se sami dogovorili.

Zakleli se na vječnu ljubav

Floreen su doveli u bolnicu u kojoj je bio Ed kako bi posljednje trenutke života mogli provesti zajedno. To im je i bila posljednja želja, ističe Daily Mail.

Dijelili sve, radili zajedno, umrli zajedno

Ed i Floreen vjenčali su se 12. maja 1953. godine u New Yorku, a imaju dvoje djece, Renee i Rickyja. Njihova obitelj i prijatelji govore kako je par sve radio zajedno, a kažu, sada su i zajedno umrli. Dodaju da su imali idiličan život, kojeg neki mogu samo poželjeti.

Podijelite članak