Državna zastava ispred FSBiH postavljena naopako i nepropisno

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine posljednjih godina pao je na mnogim ispitima.

Sportskim greškama svjedočili smo iz kola u kolo, kroz sumnjiva delegiranja sudija na premijerligaškim utakmicama (prošle i ove sezone), koji su po nalogu nadređenih favorizovali pojedine klubove.

Mnogo grešaka je bilo i u administrativnom dijelu kojem rukovodi generalni sekretar Adnan Džemidžić. Tako se dešavalo da na listama službenih lica Premijer lige BiH osvanu imena mrtvih ljudi. Uz to, u proteklom periodu potpisani su brojni sporni ugovori zbog kojih je Savez na meti SIPA-e.

A svakako da je jedna od najvećih bruka činjenica da FSBiH na svojoj internet-stranici i kanalima na društvenim mrežema nije čestitao 1. mart – Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Posljednja u nizu bahatosti odgovornih u FSBiH jest zastava Bosne i Hercegovine.

Copy

Ispred administrativne zgrade FSBiH na adresi Bulevar Meše Selimovića, na broju 95, postavljene su četiri zastave (FIFA, UEFA, FSBiH i države BiH). A ova posljednja je postavljana nepropisno i naopako!

Kolege sa N1 prije šest dana su pisale o ovom propustu FSBiH, a državna zastava je i u srijedu bila postavljena naopako i nepropisno.

Hoće li odgovorni u FSBiH konačno shvatiti da su pogriješili, ispraviti propust i prestati brukati Savez u kojem sjede?

U nastavku pogledajte kako se ispravno postavlja zastava Bosne i Hercegovine.

Faktor.ba

Prethodni članakAgencija za lijekove BiH: Čekaju li naše vlasti i Schmidt da radnici sami počnu gasiti svjetla
Sljedeći članakIDUĆI PUT ĆU JE NOKAUTIRATI: Car zaprijetio Dalili zbog grebanja