DRŽAVNI LOPOV: Po četvrti put urnebesna komedija pred zeničkom publikom

DRŽAVNI LOPOV: Po četvrti put urnebesna komedija pred zeničkom publikom

IMG_0638

Urnebesna komedija, DRŽAVNI LOPOV, po četvrti put dolazi u Zenicu. Ovaj put mlada ekipa teatra STUDIO SCENA Sarajevo, igra svoju predstavu u Cabaret Club-u BNP Zenica.. Predstava će se igrati 05.juna sa početkom u 20:30.

U predstavi igraju tri mlada bh glumca, Nusmir Muharemović, Irfan Kasumović i Adem Smailhodžić. Datum igranja je 05.juni u 20.30 h, subota. Ovo je odlična prilika da Vaš radni dan upotpunite kulturnim sadržajem a ujedno se dobro zabavite i nasmijete. Cabaret Club i STUDIO SCENA idu korak naprijed, nude predstavu u jednom novom ambijentu, što je na zapadu uobičajeno a kod nas tek treba da zaživi.

Ovo je komedija o dva zatvorenika u istoj ćeliji. Kiki i Marko, ljubavni varalica i "državni lopov" koji je naravno uz to povlašten, pa čak i u zatvoru. Pored njih tu je i zatvorski čuvar Jozo, koji nema završenu niti osnovnu školu, a mašta o unapređenju. Kiki, ljubavni varalica, u zatvoru je zbog lažnih obećanja o ženidbi, jer je sedamnaest puta obećao da će se ženiti sa sedamnaest različitih žena. I baš zbog te jedne žene završio u zatvoru. Marko, državni lopov, zatvorsku kaznu služi zbog pronevjere silnog novca, ali revizijom advokata on će vjerovatno ubrzo izaći na slobodu, jer se naravno pronašla neka rupa u zakonu.

Ovu komediju do sada je pogledalo oko 6000 ljudi širom Bosnei Hercegovine i trenutno je jedna od najgledanijih predstava u državi.

Rezervacije mozete izvrsiti putem facebooka-a i na broj telefona 032-246-246…Karte mozete kupiti u Cabaret Clubu! Cijena karte je 7km a na dan predstave 10 km. VIDIMO SE!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE