DUŠKO TOŠIĆ DONIO KONAČNU ODLUKU: Jeleni ću za kaznu uzeti sve, neću joj ostaviti ni dinara!

jelena kk 750x375 2

Duško Tošić svojevremeno se povjerio prijateljima i rekao da, ukoliko se Jelena Karleuša razvede od njega, ne planira da joj ostavi ni jedan jedini dinar.

Kako pišu mediji, Duško je malo popio, pa je otvorio dušu.


– Rekao je da ne može da zamisli život bez Jelene i djece, evo tačno ću vam reći kako nam se povjerio:

Moja Jelena je jedna jedina, bez nje ne bih mogao da zamislim život. Mi smo bili jako mladi kada smo se upoznali, ona je moj oslonac i stub. Uvijek me je dizala kada bih padao, a da ne govorim šta nas je sve snašlo u posljednje dvije godine. Ona je ostala bez majke, ja bez oca, afere su nam kojekakve namještali i sve smo to prebrodili. Mi se mnogo volimo, a ako joj ikada padne na pamet da me napusti, ja joj za kaznu ne bih ostavio ni dinara, ni vilu, to samo jer ne bih podnio život bez nje. Sve bih to ostavio djeci da imaju kad budu punoljetne. Ali znam ja da mene moja Jelena ne bi ostavila. I kad bih je ja ostavio bez ičega, ona je sposobna, zarađuje, ima najplaćenije nastupe. Niko nije srećnik kao ja da ima ženu poput nje – prepričavao je svojevremeno i za kraj je rekao da su karmički povezani i da je siguran da će biti zajedno do smrti.

Podsjetimo Jelena je Duška za Božić prijavila da je nasrnuo na nju, a odnedavno mu je i istekla zabrana prilaska, pa se spekulisalo po Jeleninim komentarima da je spremna i za treće dijete.

IZVORAlo
Prethodni članakOdsjecali su glave, šutali… Nikad niko nije optužen, Nasera Orića proglasili herojem, a naš Mladić leži…
Sljedeći članakŠest navika zbog kojih nepotrebno gubite novac