Dva policajca zavezali dvojicu muškaraca pa ih prebili i opljačkali

policija 2
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Uhapšeni policajci Milan I. (33) i Miloš. K. (35) sinoć su po nalogu Višeg javnog tužioca u Beogradu privedeni na saslušanje u Posebno odjeljenje za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Oni se sumnjiče da su u saizvršilaštvu izvršili krivična djela zloupotreba službenog položaja, zlostavljanje i mučenje i teška tjelesna povreda.

Sumnja se da su oni zajedno sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga od dvojice oštećenih zahtijevali da osumnjičenom Milanu I. na ime duga isplate 13.000 dinara, kao naknadu za nargile koje su iznajmljivali od njega.

Kako bi naplatili dug, osumnjičeni su se nakon verbalne rasprave sa oštećenima legitimisali i naredili im da se ne pomeraju s lica mjesta, a potom su ih, kako se sumnja, oborili na zemlju, vezali im ruke iza leđa lisicama i udarali ih po glavi i tijelu, nanijevši im teške tjelesne povrede.

Nezvanično, jednom od njih je slomljen nos, drugom je pukla bubna opna od batina.

Sumnja se da su policijski službenici zatim iz novčanika dvojice oštećenih muškaraca uzeli oko 19.000 dinara.

Oni su sinoć iznijeli odbranu. Tužilaštvo je zatražilo pritvor o čemu se čeka odluka suda, piše Telegraf.

GODISNJICA
MARKETING