Dvije osobe u Zenici uhapšene zbog droge

Dvije osobe u Zenici uhapšene zbog droge

Na području Kantona javni red i mir je narušen u deset slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Dana 14.03.2018. godine, u 19,30 sati, u ulici Gornjozenička, izvršenim pregledom lica T.E., iz Zenice, policijski službenici su pronašli praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Dana 14.03.2018. godine, u 16,45 sati, u ulici Čurukovića put broj 2, izvršenim pregledom lica K.K., policijski službenici su pronašli sadržaj zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada, dok je sporna materija oduzeta i bit će predmet potrebnih vještačenja.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica