Dvojica Zeničana privedena zbog posjedovanja droge

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na području Kantona javni red i mir je narušen u dva slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Zenica

Dana 15.08.2018. godine, u 02,05 sati, u mjestu Vranduk, prilikom kontrole i pregleda putničkog motornog vozila marke “Golf”, registarskih oznaka A20-M-162, policijski službenici su kod lica Č.D. i B.E., oba lica iz Zenice, pronašli biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i jednu tzv. drobilicu. Navedena lica su lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

ČITAJ JOŠ:  Zenica: Iz Bosne izvučeno beživotno tijelo

Na području Kantona dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda, u kojim je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

GODISNJICA
MARKETING