DŽABA VAM DOBAR IZGLED: Muškarci otkrili kakve su im žene najpoželjnije

Petorica muškaraca otkrili su što zapravo očekuju od žene s kojom planiraju započnu ozbiljnu vezu, a odgovori će vas iznenaditi.

Ljubavne veze su izuzetno komplicirane i zahtijevaju neprestani rad oba partnera. Ali kako znati da li ste upoznali nekoga u koga se isplati ulagati vrijeme i trud? Petorica “običnih” muškaraca otkrili su što oni zapravo očekuju od žene s kojom planiraju započnu ozbiljnu vezu, piše “Zadovoljna“.

1. Ona eksperimentira

“Želim nekoga tko je spreman da isproba nove stvari”, kaže 35-godišnji Velibor i dodaje: “Žene koje se drže svojih zacrtanih navika i odbijaju isprobati nešto novo, primjerice novo jelo tijekom sastanka, zaista su dosadne. Jedan od najboljih dijelova veze je zajedničko uživanje u novim iskustvima. ”

2. Ona bodri

“Iznenadilo me je kada sam upoznao svoju sadašnju suprugu,” priznaje 27-godišnji Ivan, “da mi u životu nedostaje” navijačica “. Netko tko će mi kaže da će sve biti dobro kad imam tešku tjedan na poslu, i neko ko će me javno podrži na obiteljskim okupljanjima. ”

3. Samouvjerena je

“Samopouzdanje. Ako nema samopouzdanje, onda nije materijal za ozbiljniju vezu, za mene,” priznaje Marko koji će uskoro napuniti 30 godina. “Ne samo da je seksi kada je žena svjesna svoje vrijednosti, nego je izuzetno neprivlačno kada treba potrošiti sate da bi neku ženu uvjerio da je vrijedna tvog vremena i truda. Prije ili kasnije, počet ćeš se pitaš ima li to ikakvog smisla.”

4. Luckasta je

“Kada žena može dovoljno opustiti da mi pokaže svoju luckastu stranu, onda znam da sam upoznao potencijalnu djevojku”, priznaje 23-godišnji Stefan. “Želim nekoga tko neće da se stidi da mi pokaže svoje pravo lice. Mislim da sam se u svoju bivšu zaljubio kad je na jednoj zabavi počela pjevuši pjesmu Hakuna Matata iz crtanog filma Kralj lavova.”

5. Avantirista je u krevetu

“Nadam se da me ovo neće okarakterizirati kao seljačinu,” priznaje 37 godina star Aleksa, “ali ja želim djevojku koja je avanturista u krevetu. Ne očekujem od nje da ispunjava svaku želju, ali ne želim da svake večeri imam identičan seks. Želim ženu koja će izraziti svoje želje u krevetu i koja zna da se prepusti uživanju. “