Portal 072info

Džavid Ljubovci: Još u aprilu, u Danskoj, ljekari su joj rekli koliko će živjeti… Pred smrt je imala samo jednu želju…

Njih dvoje su prije izvjesnog vremena odlučili da stave tačku na svoj brak, a Donna je na svom Instagramu objasnila da je za to kriv nedostatak povjerenja

U svojoj 41. godini pjevačica je preminula, poslije duge borbe sa teškom bolešću, koju je prethodno dva puta pobijedila.

Donna Ares biće sahranjena u srijedu na gradskom groblju u rodnom Bihaću.

 

Članovi njene porodice napravili su smrtovnicu na kojoj, na iznenađenje mnogih, nije bilo i ime njenog bivšeg supruga Džavida Ljubvocija.

 

osmrtnica
Naime, njih dvoje su prije izvjesnog vremena odlučili da stave tačku na svoj brak, a Donna je na svom Instagramu objasnila da je za to kriv nedostatak povjerenja.

 

Sada se i on oglasio povodom njene smrti i priznao da ga je ta vijest pogodila.
– Osjećam se pretužno – kratko je prokomentarisao, ali nije bio raspoložen za dalji razgovor- piše Kurir.rs.

Inače, Dona i Džavid su početkom 2016. godine otišli u Dansku kako bi ona mogla da se liječi, ali kada je došlo do kraha njihovog braka, pjevačica se vratila u rodni Bihać, gdje je provela posljednja dva mjeseca.

 

U nešto dužoj izjavi za Blic, Ljubovci otkriva kako su izgledali posljednji sati Azre Kolaković koja je imala samo jednu želju, a to je da umre tamo odakle je potekla.

 

– Kada čovjek dođe u fazu gdje je svjestan da odlazi, ne treba mu zamjerati na to što kaže. Pa tako nisam ni ja, jer je to ipak sama ona znala, to je bolest. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo pričati o tome, ali ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše ne mislimo o našem braku. Ne zamjeram joj ni na čemu, jer znam da u dubini duše nije mislila ništa loše. Pogotvo kada to ode na mozak i glavu, to sve ode u drugi pravac – priča za Blic Džavid i time daje odgovor na glasine da su htjeli da se razvedu poslije pet godina braka.

 

Tokom razgovora nam priča kakve su bile prognoze ljekara i zbog čega se odlučila na potez da se vrati u porodičan dom u Bihaću gdje je provela posljednja dva mjeseca života:

 

– Još u aprilu ljekari u Danskoj rekli su koliko će živjeti. Bukvalno su u dan pogodili koliko je preostalo života. Njena jedina želja nakon tog saznanja bila je da te posljednje dane provede sa familijom i kod kuće. Nije bilo više načina za lječenja ili bilo šta, pa je tako preminula u kući. Samo joj se smanjila težina, pa su joj ljekari davali određene lijekove. Nije imala bolove, pa se možda na taj način nije mučila – priča kompozitor.

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box