Džej kao dječak krao, bježao, rastao u popravnom domu, a promijenio se kada je upoznao jednu ženu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Folker Džej Ramadanovski prije nego što je postao poznati pjevač šibicario je i krao, pa nakon popravnog doma započeo muzičku karijeru koja i danas traje.

Dok je Džej bio mali, a nakon što je otac odlučio da odseli u Austriju, njegovi roditelji su se razveli. Džej je pošao za njim, ali s obzirom da je pao razred, Mazlam ga je vratio u Beograd. Tada je počeo da bježi od kuće. Sa drugarima je igrao klikere, dane provodio na ulici, počeo da se bavi džeparenjem. Nakon nekog vremena, socijalna služba poslala na „prevaspitavanje“ u dom za maloljetnike.

ČITAJ JOŠ:  Jeste li očistili auto nakon ljeta? Na ovo posebno pazite

Tu je završio autolakirerski zanat, a u šali kaže da je postao „umjetnički dekorater za limuzine“. Sudbonosni susret desio se 1987. godine kada je Džej pokucao na vrata Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute. 

Marina mu je napisala pjesmu „Zar ja da ti brišem suze“. Iste godine je sa tom pjesmom nastupio na festivalu „MESAM“ i osvojio treću nagradu publike. Nastavio je da radi i snima, postao poznat pjevač, a o svojoj prošlosti i anegdotama koje je doživio rado priča. 

ČITAJ JOŠ:  U SUZAMA: Nejlu Mehanović su svi u “Parovima” razočarali!

Komšiluk ga opisuje kao vječitog boema i veseljaka, a otkrili su i da je jedno vrijeme radio u obližnjoj farbari.

Avaz.ba / Espreso.rs

GODISNJICA
MARKETING