DŽEJLA ODBRUSILA BOSANCU: Došla sam da radim, ne da se švaleram

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Otkako je Džejla Ramović pobijedila u „Zvezdama Granda“ javnost ne prestaju da intrigiraju detalji iz njenog života, pogotovo kada je riječ o ljubavi, a sada je riješila da progovori o svemu što se posljednjih mjeseci nagađalo o njoj.

Pjevačica čarobnog glasa prvo je prokomentirala nedavnu izjavu Marije Šerifović da je Valentina Kuzmanović najbolja pop pjevačica iz „Zvezda Granda“, a da je Džejla van svake kategorije i da nema konkurenciju.

-Jaoj, divno je to čuti, hvala joj puno, lijepo je to. Eto, pobjednica, šta da radim…E, sad da li sam van konkurencije, nije na meni da sudim – odgovorila je Džejla, pa prokomentirala to što je Marija izdvojila i kao najljepšu pjevačicu.

-Počastvovana sam, ne umijem to ni da komentiram. Sad se vjerovatno ni ne vidi, ali možda sam se malo i zacrvenila. Teško mi je da prihvatim sve te divne komplimente, nekako je čudan osjećaj, ali mi je izuzetno drago. Nisu to male riječi pogotovo kad dolaze od Marije – istakla je Džejla koju je na ovonedjeljnom snimanju „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac pitao kada će da se uda, a zatim joj dao urnebesan, ali šaljiv prijedlog.

-Imam dvadeset godina, gdje da žurim… Rekao mi je Bosanac danas ‘To su odlične godine, taman, udaj se, a kasnije se švalarej (smijeh). Generalno ne pričam sa bliskim ljudima o udavanju, jer mi nije prioritet, ne razmišljam uopšte o udaji. Nemam za koga, a kad nađem možda ću i da razmislim – kroz smijeh je rekla Ramović.

Njen ljubavni život i dalje intrigira javnost, budući da ga vješto krije, a sad je otkrila da je protivnik upoznavanja preko društenih mreža i na njenim nastupima.

-To treba da se desi na neki drugačiji način, nije to lako. Nemam problem da mi bilo ko priđe, samo imam stav da se neke granice ne prelaze, jer nema potrebe. Ja sam došla da radim, a ne da se švaleram – rekla je nekadašnja pobjednica i dodala:

–Prilaze mi često, ali sve je do mene. Mislim da ću teško da nađem nekoga kad sam na poslu, kada pjevam. Nemam nijedan drugi fokus osim toga da treba nastupam i da nastup bude odličan. Vidim ja sve te poglede, ponude da se izvedem na ručak, ali ja sam tu na jedan dan i idem.

Džejla je prije dvije godine započela nov život u Barseloni, čijom je ljepotom oduševljena, dok je zbog muškaraca doživjela razočaranje.

-Generalno su Španci jako niski. Ranije sam imala drugačije mišljenje, da su kao iz serija, sa dugim kosama, izvajani, visoki… Uopšte nije tako, jedno veliko razočaranje, tako da ništa od Španaca, ali nisam ni otišla da tražim Špance – istakla je Džejla.

Grand