DŽEJLA RAMOVIĆ: Otkud prsten?

Džejla Ramović vrtoglavo napreduje ka samom vrhu estrade, ali njen ljubavni život je i dalje misterija, jer nikada nije potvrdila da je zaljubljena.

Mlada nada je regionalnim hitom „Ruine” opravdala povjerenje svih članova žirija koji su je glasanjem doveli do pobjede u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”.

Svoj privatni život želi „svim silama” da zadrži za sebe, mada se mediji silno trude da u njega barem malo zavire. Iako je krajem prošle godine rekla da joj nije vreme za ljubav, možda se situacija promijenila jer se na „Instagramu” pojavila fotografija koja možda, otkriva njen ljubavni status.

Pozirala je sa svojim psom dok joj je na ruci zasijao prsten koji izgleda kao da je vjerenički. Iako je ova fotografija izazvala lavinu komentara s pitanjima da li se lijepa pjevačica vjerila, ona nije reagovala. Da li je vjenčanje u planu ili je samo slučajnost da voli da nosi prstenje baš na tom prstu, saznaćemo uskoro.

Nju su dovodili u vezu sa Matejom Vukašinovićem, nekadašnjim učesnikom “Pinkovih zvjezdica”, ali je ona demntovala medije.

IZVORExpress
Prethodni članakOproštaj princa Čarlsa: Moj dragi tata je bio posebna osoba
Sljedeći članakGoogle Maps ima jako korisne opcije: Znate li za deset najzanimljivijih?