Džejla Ramović: Želim da svi u Novoj 2021. zagrle sebi drage ljude

Screenshot 1 2323

Iza Džejle Ramović je godina puna izazova. Prošlogodišnja pobjednica „Zvezda Granda“ prebolovala je koronu tokom ljeta, a postala je i punoljetna. Zbog same pandemije koronavirusa njeni muzički planovi pali su u drugi plan, ali Džejla se ne predaje, radi koliko može i u svom rodnom Goraždu završava gimnaziju.

U razgovoru za „Dnevni avaz“ govorila je o muzici, svojim prioritetima, karijeri, a čitaocima “Dnevnog avaza” i svim ljudima čestitala Novu 2021. godinu.

Škola prioritet

– Svim čitaocima “Dnevnog avaza” od srca želim puno zdravlja, sreće i ljubavi u Novoj 2021. godini. Želim da svi u Novoj 2021. godini zagrle sebi drage ljude i zajedničkim snagama požele da nam naredna godina bude mnogo bolja od prethodne – rekla je lijepa Goraždanka.

Od prvog javnog pojavljivanja privukla je veliku pažnju medija svojim raskošnim talentom, no ona je često naglašavala da joj je škola prioritet.

– Kada je bilo takmičenje, učila sam u pauzama, tokom putovanja iz Goražda za Beograd, učila sam kada god sam imala priliku – priznaje Ramović.

Prve asocijacije na djetinjstvo, kaže Džejla, u njoj bude samo lijepa osjećanja.

– Kada se sjetim djetinjstva, prva asocijacija mi je Drina i uživanje pokraj rijeke. Roditelji nisu dozvolili, a ni ja nisam željela da me popularnost promijeni. Djetinjstvo sam imala i volim ga baš takvo kakvo je bilo – iskrena je Džejla.

Moja pobjeda

Njena slava je dostigla vrhunac pobjedom u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

– Godina kada sam se ja takmičila je zaista bila posebna i svi koji su bili u finalu su bili za pobjedu. Drago mi je što je moja pobjeda donijela radost mnogima i želim nastaviti uveseljavati svoju publiku. I sada pratim „Zvezde Granda“ – dodala je.

Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović u proteklim mjesecima privlači veliku pažnju. Kako su mnogi mediji pisali, dvije pjevačice su nakon takmičenja završile njihovo prijateljstvo, međutim, i Džejla i Marija su to više puta demantirale.

Biti svoj

Skromnost je vrlina, a njena najveća želja je da uvijek ostane svoja.

– Za sebe ne smatram da sam bilo kakva zvijezda. Kada sam sa svojim prijateljima ili porodicom, mi uopće ne razgovaramo o mojoj karijeri, već sam s njima njihova Džejla – priznala je.

Avaz

Prethodni članakKasumović za 072info: Nadam se da će korona proći do ljeta, obećavam građanima najbolje zabave u gradu!
Sljedeći članakNogometaš palio vatromet, pa hitno prevezen u bolnicu zbog teških povreda