edita aradinvoic9 e1629044905554 750x454 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Edita Aradinović svojim pjesmama i izgledom često skreće pažnju zbog svojih emotivnih veza. Iako je iskrena po pitanju toga da još uvijek jnije spremna da se nekome preda za cijeli život, ne krije da traga za iskrenom i pravom ljubavi.

FIXGEHALT

Pazi na ishranu

Pjevačica je priznala da li je nekada bila izigrana u emotivnim odnosima i da li bi oprostila prevaru.

– Vjerovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvijek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti vjeru u ljubav bez prevare – iskrena je pjevačica koja nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj trenutnoj vezi, sa muškarcem koga već duži vremenski period krije od javnosti, došao kraj.

LIDER

Na društvenim mrežama Edita nerijetko dobija komplimente na račun svog izgleda. Pjevačica se posvetila zdravom načinu života, te redovno vježba i pazi na ishranu. Ne krije da joj epitet najseksepilnije pjevačice mlađe generacije jako prija.

– I ja sam sebe počela da doživljavam tako, i sve što sam starija se bolje nosim sa svojim govorom tijela, dopada mi se ova koža u kojoj sam i drago mi je ako me i drugi tako doživljavaju – iskrena je pjevačica.

Prirodna žena

Ona se takođe osvrnula i na trenutni pokret na društvenim mrežama koji nosi naziv “prirodna žena”, a ima za cilj da pokaže da su žene bez šminke, filtera i estetskih operacija jednako lijepe i da nema potrebe da se stide svog izgleda.

Kako je i sama nedavno riješila da smanji usne i vrati se prirodnijem izgledu, Edita ne krije da je vremenom naučila da je manje zapravo više.

– Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i prije nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umjereno je i lijepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se osejća. Podržavam svakako prirodnu ljepotu – zaključila je Aradinovićeva.