Egzibicionizam na Stradunu: Šetali potpuno goli Dubrovnikom, pa bježali policiji kroz ulice…

Egzibicionizam na Stradunu: Šetali potpuno goli Dubrovnikom, pa bježali policiji kroz ulice…

Dubrovnik će ovo ljeto pamtiti po zanimljivim događanjima u svom gradu.

Jedan od događaja koje je teško ne primijetiti je šetnja Stradunom, potpuno golih mladića, inače njemačkih turista. Nije prošlo dugo, a policija je primila poziv uznemirenih ćudorednih građana da se četvorka šeta Ulicom kneza Damjana Jude u koju su došli vjerovatno iz Porta gdje su se, neki tvrde, mladići i okupali, piše Dubrovački vjesnik.

Mladići su se prošetali od katedrale ka Sponzi, a potom se skoro sudarili s policijskom ophodnjom koja im je rekla da ih prate. No, mladići su se dali u divlji trk te su po sporednim ulicama bježali policiji.

Dubrovački policajci su ih uspjeli sustići na skalinima između sinagoge i Prijekog te su im naložili da krenu prema Buži, gdje su uz česmu čekali policijsku ‘maricu’.

goli-turisti

Jedan od mladića se obratio policajcu i ozbiljnim ga glasom upozorio: ‘Pazi, ja sam Nijemac!’. Drugi su samo predložili da ih se pusti kako bi se ponovno okupali.

Očevici su rekli da je iz mladića bazdio alkohol. Na upit kako gleda na taj egzibicionizam pozorišni redatelj i ravnatelj dramskog programa Dubrovačkih ljetnih igara Krešimir Dolenčić, koji se našao u blizini, kratko je komentirao: ‘Bolje četiri egzibicionista nego tisuću šutljivih turista koji samo žvaču pizze!’

Dnevnik.hr

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica