EKSKLUZIVNO: Akciji REaktiv-a ‘Zenica za Mevludina’ prisustvovat će i „Bel Canto“

EKSKLUZIVNO: Akciji REaktiv-a ‘Zenica za Mevludina’ prisustvovat će i „Bel Canto“

IMG_9691
Foto: Arhiv

Omladinsko udruženje „REaktiv“ će sprovesti još jednu humanitarnu akciju za našeg sugrađanina Mevludina Smriku na najprometnijoj zeničkoj ulici, na Trgu Alije Izetbegovića. Humanitarna akcija će se održati u petak (02.08.) sa početkom u 21:00 i ovaj put članovi Udruženja su pripremili za sve građane/ke osvježavajuća pića koja ćete moći „kupiti“ za dobrovoljni prilog koji će kompletan ići za liječenje Mevludina.

Mevludin se trenutno nalazi u Sarajevu na liječenju, ali je od ranije poznato da naši doktori i naše ustanove ne mogu pomoći teško oboljelom Smriki, za čije liječenje su potrebna ogromna novčana sredstva.

Prošlom akcijom REaktiv je prikupio 685,00 KM a nadamo se kako ćemo ovaj put premašiti tu cifru i što je više moguće pomoći našem Mevludinu. Poseban doprinos ovoj humanitarnoj akciji će dati članovi popularne zeničke grupe „Bel Canto“ koji su proteklih mjeseci nastupali širom Evrope, a koji su zvanični potvrdili svoj dolazak koji je bio upitan.

Dođite, podržite i osvježite se u ovim toplim noćima i ujedno uživajte u melodijama „Bel Canto“ grupe. Vidimo se u petak i nadamo se kako će ova akcija biti posljednja jer želimo da Mevludin što prije ozdravi.

 

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica