EKSKLUZIVNO: Haso Čosić potpisao ugovor sa RK ‘Vogošća’

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

HasoCosicCelik
Kao što smo vam još prije nekoliko dana predstavili mladu nadu grada Zenica, Hasu Čosića koji nam je nagovijestio odlazak iz RK Čelika, ta priča se i ispostavila tačnom.

Svima poznata „šestica“ Rukometnog kluba Čelik, napušta istoimeni klub, te je odlučio potpisati dvogodišnji ugovor sa Rukometnim klubom Vogošća, s kojim će u nastavku svoje karijere igrati i time svoje rukometno znanje još više usavršavati.

Ovaj mladi Zeničanin je ipak i pored svega što je uradio za RK Čelik, odlučio da svoje kvalitete pokaže i van svog grada, što mu je i prvenstveno bila i želja, koja mu se na kraju i ostvarila.

Podsjećamo, Portal 072info, obavio je krajem juna mjeseca razgovor s mladim Čosićem, koji je kroz razgovor nagovijestio da zaista želi otići iz Zenice, jer su mu se ukazali mnogo bolji angažmani i uslovi za treniranje, na što se na kraju i opredijelio te odlučio potpisati ugovor sa RK Vogošća na dvije godine.

Iskreno se nadamo da će mladi talenat našeg grada uspjeti u Vogošći i da će svoje vidike proširiti još dalje, te osvjetlati kako svoj obraz, tako i obraz cijele Zenice i rukometne scene u Bosni i Hercegovini.

Portal 072info, Hasi želi mnogo uspjeha u nastavku karijere uz želje da za novi klub mnogo puta zatrese mrežu protivnika.