EKSKLUZIVNO: Haso Čosić potpisao ugovor sa RK ‘Vogošća’

EKSKLUZIVNO: Haso Čosić potpisao ugovor sa RK ‘Vogošća’

HasoCosicCelik
Kao što smo vam još prije nekoliko dana predstavili mladu nadu grada Zenica, Hasu Čosića koji nam je nagovijestio odlazak iz RK Čelika, ta priča se i ispostavila tačnom.

Svima poznata „šestica“ Rukometnog kluba Čelik, napušta istoimeni klub, te je odlučio potpisati dvogodišnji ugovor sa Rukometnim klubom Vogošća, s kojim će u nastavku svoje karijere igrati i time svoje rukometno znanje još više usavršavati.

Ovaj mladi Zeničanin je ipak i pored svega što je uradio za RK Čelik, odlučio da svoje kvalitete pokaže i van svog grada, što mu je i prvenstveno bila i želja, koja mu se na kraju i ostvarila.

Podsjećamo, Portal 072info, obavio je krajem juna mjeseca razgovor s mladim Čosićem, koji je kroz razgovor nagovijestio da zaista želi otići iz Zenice, jer su mu se ukazali mnogo bolji angažmani i uslovi za treniranje, na što se na kraju i opredijelio te odlučio potpisati ugovor sa RK Vogošća na dvije godine.

Iskreno se nadamo da će mladi talenat našeg grada uspjeti u Vogošći i da će svoje vidike proširiti još dalje, te osvjetlati kako svoj obraz, tako i obraz cijele Zenice i rukometne scene u Bosni i Hercegovini.

Portal 072info, Hasi želi mnogo uspjeha u nastavku karijere uz želje da za novi klub mnogo puta zatrese mrežu protivnika.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica