EKSPLICITNE SCENE: Žena od sultana k’o od majke rođena

b8e1bd7d1fde8fc94bb6f590f46f010be96cf8ce e1626887203280
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevačica Tijana eM, poznatija kao “Žena od sultana” danas je publici predstavila novu pjesmu “Kako ostaviti lava”, koja je nastavak velikog hita koji danas broji oko 80 miliona pregleda na Youtube-u.

Pjevačica je i ovoga puta odriješila kesu, pa je sa svojim producentom Sharanom Allegrom napravila kratkometražni film.

Ono što je svima zapalo za oko je voditeljica Dušica Jakovljević koja je u ulozi Sultanove prve žene.

– Na spotu smo radili jako dugo. Cijela ideja opet polazi od Sharana, pa se tako vraćamo tri godine ranije. Odnosno na upoznavanje Sultana sa Ženom od Sultana. Jako mi je drago što je Dušica Jakovljević pristala da glumi u samom spotu, i bude prva žena moćnog muškarca. Moram da nagovijestim da je na samom setu imala puno kreativnih ideja oko samih kadrova – ističe Tijana.

Mlada pjevačica ističe da joj snimanje nije bilo ni malo lako zbog jedne od eksplicitnih scena koju ima baš sa svojim producentom.

– Iskrena da budem nije bilo lako. Kao što svi znate na samom setu je bio veliki broj ljudi, tehničara, snimatelja, ljudi koji rade rasvjetu, mog bjuti tima… Scena kada je trebalo da skinem bade mantil nije ni malo bila jednostavna. Snimili smo je iz petog puta, i sve to zbog svilenog bade mantila – priča pjevačica.

Ona takođe ističe da je da je cijelu scenu shvatila veoma profesionalno i da nije imala pretjeranu tremu.

-Nisam imala tremu, jer sam cijeli projekat shvatila kao profesionalnost. I znam da će vjerovatno ljudima biti jako interesantna, posebno muškom dijelu publike – priča Tijana.