ELEKTRIČAR IZ KISELJAKA: Zaljubio se u prostitutku pa ostao bez 13.000 maraka

ELEKTRIČAR IZ KISELJAKA: Zaljubio se u prostitutku pa ostao bez 13.000 maraka

“Želim da za moju priču zna cijela javnost pa makar glavom platio. Svi moji problemi započeli su kada sam upoznao tu djevojku” požalio se Enver Smajić, 28-godišnji električar iz Kiseljaka, koji je zbog simpatija prema prostitutki Sanji, doživio životni, finansijski i ljubavni brodolom…

Enver Smajić, 28-godišnji električar iz Kiseljaka, obratio se redakciji sarajevskog “Dnevnog avaza” te novinarima ispričao kako je, zbog simpatija prema prostitutki Sanji, doživio životni, finansijski i ljubavni brodolom.

Sanja, koja, prema Smajićevim riječima, radi u ugostiteljskom objektu izvan Kiseljaka, a koji drži izvjesni svodnik Fako, uzela je od njega 13.000 maraka.

Smajić je i pored protivljenja njegove porodice planirao stupiti u brak sa Sanjom te je s njom živio jedan mjesec u unajmljenom stanu.

– Želim da za moju priču zna cijela javnost pa makar glavom platio. Svi moji problemi započeli su kada sam upoznao tu djevojku – požalio nam se Enver.

Smajić kaže da je u objekt gdje je radila Sanja, došao tri puta, a dva puta je radio rasvjetu unutra, jer je zaposlen u “Elektroprivredi BiH”.
– Htio sam od te djevojke napraviti uglednu građanku, a ona je od mene malo-pomalo izvukla 13.000 maraka. Kada sam je upoznao, zbog nje sam završio u zatvoru, a sada opet imam problema. Išao sam kod njenog svodnika Fike, kod kojeg neosigurana “radi” šest godina, što sam prijavio Poreznoj upravi. Ta je djevojka bila primorana da njemu donese pare. On ju je doveo sa Pala kada joj je bilo 16 godina. Do nje mi je stalo. Neka se vrati, neću je ništa teretiti, ali da nosi pare drugom, neću dozvoliti. Njen makro, koji je uzeo novac, neka ga vrati, ili novac ili djevojku – kaže Smajić.

Dalje kaže da će protiv Sanje dići privatnu tužbu, a slučaj je prijavio i policiiji.

– Došao sam u Policijsku stanicu Kiseljak da prijavim prevaru. Oni su odbili da zaprime prijavu. Otišao sam kod Fake i molio ga da pozove policiju da mu ne bih pravio štetu po objektu. On je to dobio, a ja sam razbio nekoliko čaša pa je pozvao policiju, koja me je uhapsila – govori Smajić.

Nesretni električar i u policiji je doživio neugodnosti.

– Jedan policajac mi je rekao da ih neću ja učiti kako da rade svoj posao. Udario me je šakom i rekao mi: “Nisi ti prvi kojem je Sanja uzela pare.” Ovo sam sve prijavio nadležnim institucijama. Htio sam brak sa Sanjom, nije ona kriva što je morala nositi novac makrou Faki. Tužit ću Faku i kompletnu Policijsku stanicu Kiseljak, jer su od mene napravili budalu – kazao je na kraju razgovora Smajić, koji se, osim u ljubav, razočarao i u organe gonjenja.

(Doznajemo.com/Avaz.ba)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica