Elena Kitić u vezi sa srbijanskim fudbalerom!?

Elena Kitić, pjevačica i kćerka Mileta Kitića i Marte Savić, navodno je kako piše Pink.rs u vezi sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem, mladim srbijanskim reprezentativcem, koji trenutno igra u Italiji za fudbalski klub Fjorentina.

– Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisjete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osjetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmijenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu – navodi izvor blizak Eleni i otkriva kako funkcionira njihov odnos na daljinu:

– S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su riješili da se opuste i prepuste međusobnom povjerenju, te im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja. Redovno se dopisuju i pričaju preko video poziva, mada je Elena ta koja više trpi, često ne spava i čeka da on završi sa svojim obavezama kako bi razgovarali.

Dečko Elene Kitić

Dečko Elene Kitić

Elena i Dušan, kako se navodi, ne mare za razliku u godinama, iako ona nije pretjerano velika.

– Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je prije bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vrijeme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gdje god se pojavi, što je nekada umara – priča izvor i dodaje:

– Zavoljeli su je Dušanovi roditelji. Posebno ih je oduševilo to što je ona komunikativna i pozitivna. S druge strane, Eleni je bitna podrška njenih roditelja, zato sa njima dijeli sve i trudi se da sluša njihove savjete. Kada im je saopštila ko joj je dečko, Marta i Mile su oduševljeno reagirali i rekli joj da je podržavaju jer se na njoj vidi da je sretna.

IZVORAvaz
Prethodni članakDžeparoši iz Srbije krali novčanike i mobitele Banjalučanima
Sljedeći članakCNN: Gomilanje ruske vojske na Arktiku