Portal 072info

Elif 5:Novi muški likovi u misiji osvajanja ženske publike

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najgledanija serija u BiH u 5. sezoni emitiranja donosi nova uzbuđenja, ali i nove muške likove. Za sada smo upoznali dvojicu, jednog pozitivca i jednog negativca.

Oba muška nova lika smještena su u Hektanir Holding. Tamo će se odvijati i većina priče vezane za njih. Akin je pomoćnik u holdingu i u uredu je sa lijepom i skromnom Birdže. Njih dvoje će tvoriti nezaboravan tandem ove sezone koji će u seriju donositi i humor. Naravno, neizbježna je i ljubavna priča koja će se odvijati na toj relaciji. Akina glumi Hasan Denizyaran jedna od najzgodnijih mladih turskih glumaca. Igrao je do sada jednu od glavnih uloga u teen seriji “4N1K“ i već tada pobrao simpatije nježnijeg spola. Kasnije je snimljen i film po istoimenoj priči. Hasan je rođen 1993. godine u Istanbulu u znaku bika. Od ostalih talenata na društvenim mrežama je pokazao kako zna svirati gitaru i pjeva dosta solidno.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Drugi muški lik kojeg ćemo predstaviti je Mahir, novi direktor u Hektanir Holdingu. On je jedan od negativaca u novoj sezoni, ali ne i najgori. Njegov će lik pokazati određena kolebanja u svojoj negativnosti. Sin je Kimet, zlobne zaboravljene Madžidine sestre koja se pojavljuje iznenada. U ulozi Mahira vidjet ćemo Fatiha Ayhana. On je glumac koji je poznat turskoj publici i igrao je u nekoliko filmova i serija. U novom filmu „Icimdeki Hazine“ igra sa prelijepom Cemre Melis Çinar. Fatih je rođen 1984. godine u zanku bika. Producentica serije Inci Gulen najavljuje zaista sjajne muške role. “Žene će poludjeti za novim muškim likovima, koje smo pomno birali za uloge koje nisu površne. Svaki od novih likova ima svoje stabilno mjesto u zanimljivoj priči nove sezone“ kaže producentica za OBN TV.

I zaista, već prve epizode nove sezone koju OBN emitira u 20 sati, ponudit će nova uzbuđenja i priču koja će biti dostojna završetka najgledanije serije u BiH.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6