ELIF OSVAJA I LATINSKU AMERIKU

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Trenutačno najgledanija serija u BiH Elif, na putu je postati najpopularnija turska serija ikada. Naime, osim što je ova topla priča, koju pratite u programu TV OBN, osvojila gledatelje u Europi, na Bliskom Istoku i u Indoneziji, sada pokorava i veliko tržište Latinske Amerike.

Kolika je potražnja za Elif na ovom kontinentu govori i podatak da je svaka nova sezona kupljena na neviđeno već u tri zemlje: Čileu, Kolumbiji i Peruu. U Kolumbiji je Elif najduže emitirana serija ikada, a gledatelji u Čileu vidjeli su već više od 400 nastavaka, te je serija doživjela popularnost kao i u Bosni i Hercegovini i najgledaniji je strani program. Producentica serije Inci Gulen izjavila je za tamošnje medije da je tim iznenađen ovolikom pomamom, ali da ih ne čudi što daleke zemlje žele upoznati jedan novi i drugačiji svijet. Zbog te publike, ali i one u Balkanskim zemljama, koja želi vidjeti sve više epizoda, serija je dosegnula do pete sezone. Na kraju 4. sezone publika je uzbuđena vidjeti susret majke i kćerke, ali i uzbudljivu završnicu koja donosi nove nevolje, pucnjave i pomiješane osjećaje.

Ova serija i u našoj zemlji ima epitet najgledanije serije, te ni u ljetnim mjesecima gledatelji TV OBN u svim krajevima BiH nisu propuštali uzbudljive nastavke 4. sezone. U jesenskoj shemi koja počinje 10. rujna/spetembra Elif će zadržati svoj udarni termin u 20 sati.