“Elif“ posjetila TV OBN: Damla Isabella oduševila i djecu i odrasle

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Drugu godinu zaredom glumica Damla Isabella Guvenilir iz serije “Elif“ boravi u Bosni i Hercegovini. Mlada je glumica izazvala euforiju gdje god da se pojavila, pa i na OBN Televiziji, koju je psojetila u četvrtak.

Glavni razlog dolaska Damle Isabelle je Dječiji festival u Zenici, ali zvijezda serije “Elif“ imala je i druge aktivnosti. Interesiranje medija bilo je veliko, a kako je OBN emiter turske uspješnice u BiH, djevojčica je posebno posjetila ovu TV kuću.

Najdugovječnija turska serija zaista je i najgledanija na cijeloj teritoriji BiH, pa su iz OBN-a iskoristili prigodu snimiti kratki intervju sa Damlom kao i posebnu promotivnu kampanju koja je počela prošlog tjedna. Nakon obilaska prostorija TV OBN i razmjene darova, obavljen je i službeni dio posjete. Vječito nasmiješena prihvatala je spremno sve zadatke, tako da je bilo očito kako joj gluma i pozornost prijaju.

“Nikad se ne umorim od Elif. Ne pada mi teško što često nisam Damla, nego lik iz serije. Stvarno se zabavljam,“ izjavila je PR-u OBN-a Saši Martiću Isabella Damla Guvenilir.

Djevojčica, koju sve više zovu Elif, po liku kojeg tumači u najgledanijoj seriji u BiH, na festivalu u Zenici je izazvala opći delirij djece. To je pokazalo koliko je zapravo “Elif“ gledana u svim dobnim skupinama i ne čudi rušenje svih rekorda za ovo područje.

Intervju sa Isabellom Damlom Guvenilir gledat ćete uskoro u programu TV OBN u udarnom terminu.